.Revived-Photos.

Just a...private forum.
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Rules~ [take a look]

Go down 
AuthorMessage
Yume.
Admin
Yume.

Posts : 258
Join date : 2010-01-17

Rules~ [take a look] Empty
PostSubject: Rules~ [take a look]   Rules~ [take a look] Icon_minitimeSun Jan 17, 2010 8:18 pm

1.Fara spam*.

2.Fara double, triple post!

3.Fara limbaj de messenger.

4.Folosirea a mai mult de 10 emoticoane într-un post va fi penalizată. Nu aveţi voie cu posturi constituite efectiv din emoticoane, va fi pedepsit ca atare acest lucru.

5.Fără jigniri, insulte, înjurături între membri, mai bine zis fără certuri. Aveţi chef de ceartă cu vreunul din membrii pe diferite motive? faceţi'o prin mp sau messenger, de preferat ar fi să nu se întâmple asta, dar..în caz ca unul dintre membrii nu vă lasă în pace anunţaţi adminii/moderatorii.

6.Adminii/Moderatorii trebuie respectaţi.

7.Vă rog să nu deraiaţi de la subiectul de discuţie.

8. Titlurile topic'urilor deschise trebuie să fie la obiect, să se înţeleagă despre ce e vorba, pentru ca în caz că un membru doreşte să deschide un astfel de subiecte, când dă search să'l găsească.

9.Nu folosiţi culori. Adminii corectează cu
roşu, iar moderatorii cu albastru.

10.Nu aveţi voie cu link'uri la avatar sau semnatura, va fi considerată reclamă şi penalizată. De asemenea, nu doresc să văd semnături uriaşe, limita este 300x600, în mod normal o semnatură este 150x450...aşa aş dori să fie. Dacă de exemplu membrii doresc să'şi pună timbre şi/sau userbar'uri au voie să o facă, dar doar în spoiler [bineînţeles, dacă e un userbar, sau două, se poate si fără a se pune în spoiler, hai chiar 4...dar mai multe nu vreau să văd xD]

11.Aveţi voie să prescurtaţi cuvintele, dar în limita limbii române,aka nu cum le prescurtaţi pe messenger...deoarece va fi considerată încălcare a regulii 4!

Spam*= scrierea a mai puţin de 10 cuvinte.

ATENŢIE! Acesta este un forum privat, adică nu orice membru se poate înscrie! Trebuie să fi-ţi acceptaţi de admin/i pe anumite criterii.
Back to top Go down
https://revived-photos.forumotion.com
 
Rules~ [take a look]
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.Revived-Photos. :: Administration. :: Rules~-
Jump to: